Coin Master Evenementen en Beloningen – Ballongekte, Coin Craze, & meer

Coin Master is de mobiele spelsensatie die strategie voor het bouwen van steden combineert met de onvoorspelbaarheid van speelautomaten. Spelers moeten hun dorpen beheren en verdedigen terwijl ze waardevolle munten verzamelen die ze verdienen door de steden van andere spelers te plunderen. Om de boel wat op te fleuren kunnen spelers ook aan de fruitautomaat trekken of aan het rad van fortuin draaien voor een kans om wat extra munten te verdienen.

Zoals je je kunt voorstellen draait alles in Coin Master om het verzamelen en uitgeven van munten. De meest effectieve en efficiënte manier om de munten echt op te sparen is door deel te nemen aan Coin Master evenementen. Hier bespreken we alle verschillende evenementen in Coin Master en de beloningen die je krijgt voor je deelname.

Lees alles over Coin Master met onze handige gidsen: Coin Master gratis spins, en Coin Master statistieken.

Lijst van alle Coin Master evenementen

Attack Madness

Vul de voortgangsbalk door aanvallen op andere Vikingen te lanceren. Je komt steeds dichter bij het verdienen van een spannende beloning, telkens als je het dorp van een andere speler binnenvalt. Als de voortgangsbalk vol is, liggen de prijzen voor het grijpen!

Balloon Frenzy

Tijdens dit evenement verschijnen er tijdens het spel willekeurig ballonnen op je scherm. Laat elke ballon knappen met een snelle tik om de beloning te oogsten die erin zit.

Bet Blast

Denk je dat je alles bent? Zet je geld in waar je mond is. Met het Bet Blast evenement kun je grondstoffen, prijzen, en in-game geld inzetten tegen andere spelers. Voltooi de activiteit waarop je gewed hebt, of dat nu het overvallen van je rivalen is of het voltooien van een level, om je weddenschap te winnen en je winst in je zak te steken.

Cards Boom

Dit evenement is eenvoudig maar zeer lucratief. Speel gewoon zoals je normaal doet; alle kisten die je tijdens dit evenement verdient bevatten 50% meer schatten!

Cards for Chests

Dit eenmalige evenement laat je je dubbele kaarten verkopen in ruil voor kisten. Dit is een mooie kans om je te ontdoen van alle kaarten uit je verzameling die je niet meer nodig hebt. Elke kist heeft een kans om je gratis spins, dierenvoer, XP, of meer kaarten te geven.

Coin Craze

Hoewel alle evenementen in Coin Master geweldig zijn, is dit het enige waarvan we zouden zeggen dat het verplichte kost is voor elke zichzelf respecterende Coin Master speler. Voor de duur van dit eenmalige evenement krijgen spelers een vermenigvuldiger op hun winst. Besteed zo veel mogelijk tijd aan het spelen van Coin Master als de Coin Craze aan de gang is om echt van de bonus te profiteren.

Gift Master

Tijdens het Gift Master evenement worden bepaalde voorwerpen gemarkeerd met een speciaal “gratis geschenk” icoon. Telkens als je een voorwerp met dit icoon koopt, krijg je een willekeurige goodie, zoals een kist, gratis spins, munten, XP voor je huisdier, of dierenvoer.

Gold Card Trade

Met dit evenement kun je twee Goudkaarten ruilen tegen welke kaart je maar wilt. Twee Goudkaarten is een flinke prijs, maar het is het waard om de kaart in handen te krijgen die je nodig hebt om een verzameling compleet te maken.

Raid Madness

Dit evenement werkt op dezelfde manier als het Attack Madness evenement. Een voortgangsbalk loopt langzaam vol telkens als je een overval uitvoert op het dorp van een andere Viking. Je krijgt een exclusieve beloning als de voortgangsbalk vol is.

Sea of Fortune

Bevaar de open zeeën en verken verschillende eilanden op zoek naar verborgen schatten. Kies uit vier unieke kisten telkens als je op een eiland landt, maar pas op-één van de kisten bevat een gulzige octopus die je dag kan verpesten.

Set Blast

Verdien bonusbeloningen voor het voltooien van sets.

Special Events

Door andere Vikingen aan te vallen of te overvallen verdien je een kans om voor beloningen te draaien.

Tournament

Ga de strijd aan met andere spelers in multiplayer chaos.

Tournament Milestone

Stijg op de ranglijsten in de online klassementen. Om de paar rangen bereik je een mijlpaal die je extra beloningen oplevert.

Viking Quest

Tijdens dit evenement kun je munten uitgeven om te draaien voor beloningen. Er zijn ook 10 queesten die je kunt voltooien voor speciale bonussen.

Village Mania

Geef minder uit voor meer. Tijdens dit evenement krijg je korting op upgrades voor je dorp.

Village Master

Krijg bonusbeloningen voor elk dorp dat je voltooit. Dorpen van een hoger niveau geven je grotere bonussen.

Waar vind ik het laatste nieuws over Coin Master evenementen?

Je vindt al het laatste nieuws over Coin Master evenementen op de officiële Facebook pagina van het spel. Bezoek die regelmatig om de laatste updates over komende evenementen te krijgen, zodat je je speeltijd daarop kunt plannen.

Coin Master Evenementen
Coin Master Evenementen

Daarmee is onze gids voor alle Coin Master evenementen afgerond. Op de hoogte blijven van toekomstige evenementen is de sleutel om een echte Coin Master te worden. Elk jaar geven de ontwikkelaars van het spel een schema vrij van komende evenementen. Nu je weet hoe ze werken, kun je je voorbereiden om de bonussen ten volle te benutten.